logo in-verbinding
kop homepage


        
Homepage
Kind en ouder
volwassenen


werkwijze

kids skills

verbindende communicatie

rots en water

de helende reis

cogmed geheugentraining

teksten en oefeningen

vergoedingen


 
Aurinda Nieuwland
Meidoornlaan 4
9471 PE  Zuidlaren
Tel. 050 - 364 09 41
E-mail:
a.nieuwland@in-verbinding.net

In-verbinding? Deze naam heb ik gekozen vanuit de ervaring dat ieder slechts kan groeien vanuit VERBINDING met de ander en met zichzelf. Groeien en ontwikkelen in veiligheid stap voor stap …en soms wel eens sprongsgewijs wanneer we hulp durven vragen……hulp bij het  op weg gaan om eigen stuur over ons leven in handen te nemen.
Na vele cursussen en individuele contacten merk ik dat VERBINDING steeds opnieuw de basis is waar vanuit ik werk. Contact met elkaar, invoelen, mededogen, ruimte voor onderzoek zijn als eerste van belang voor er stappen ondernomen kunnen worden, voor ze gedurfd worden….

De naam “in-verbinding” reikt ook verder. Willen we tevreden zijn en ons leven richting kunnen geven dan is het van belang Verbinding met ons Zelf te hebben. VERBINDING met onze behoeften en zicht op hoe we denken, voelen en doen. Vanuit dit bewustzijn kunnen we keuzes maken.  Deze VERBINDING is er niet vanzelfsprekend omdat we vaak vastzitten aan oude gedragspatronen. Deze verbinding kan geoefend worden.
Vanuit deze visie begeleid ik kinderen en ook ouders, waarbij opnieuw de VERBINDING tussen hen van groot belang is.
Daarnaast geef ik cursussen en individuele coaching aan volwassenen.

Geluk is ...