IN-verbinding logo


Homepage

Vergoedingen


Via het lidmaatschap van 1 NP en door samenwerking met Ppdewending, een psychotherapiepraktijk, kan de begeleiding/ training vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Hiervoor hebt u of uw kind een doktersverwijzing nodig en zal er een gezamenlijk intakegesprek met de therapeut van "De Wending" plaatsvinden. Zie www.ppdewending.nl

Door het lidmaatschap van het NVPA ( Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychotherapeuten en Agogen) ben ik erkend door diverse zorgverzekeraars en komen de behandelingen bij de volgende zorgverzekeraars (deels) voor vergoeding uit het aanvullende pakket onder de rubriek alternatieve geneeswijzen in aanmerking
Multizorg ( ONVZ<VVAA< Aegon)
Anderzorg, AVERO, de Amersfoortse, de Goudse, DVZ, FBTO,
Fortis, 
UVIT-groep ( IZA< UNIVE< VGZ-IZZ),
MENZIS,
CZ/OZGroep
OZF, PMA, PWZ,TRIAS, ZILVEREN KRUIS
Nationale nederlanden, Allianz, Fortis ASR, Delta Lloyd, OHRA
( aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend)
De uitkering geldt per kalenderjaar en is afhankelijk van de mate waarin u zich ( extra) heeft bijverzekerd.
Informeer zelf dus altijd vooraf naar de voorwaarden die bij uw verzekeraar mbt onze psychologische behandelingen gelden;  kijk ook in uw polis bij uw aanvullende verzekering onder de rubriek alternatieve geneeswijzen ( hieronder vallen onze psychologische behandelingen).Vaak wordt daarbij registratie bij een erkende  beroepsvereniging als NVPA  als voorwaarde genoemd. U moet ons lidmaatschap van de NVPA altijd melden bij kontakten met uw verzekeraar. De NVPA heeft  contracten met genoemde verzekeraars afgesloten over de vergoedingen. Treft u uw verzekeraar hierbij niet aan; vaak loont het de moeite toch naar mogelijkheden van vergoeding van onze psychologische behandelingen te informeren.
Ook via uw gemeente zijn er mogelijkheden tot financiele ondersteuning van onze behandelingen ( onder de noemer psychotherapie) wanneer u een uitkering geniet. Informeer hiernaar!

Misschien ontvangt u of uw kind een Persoons Gebonden Budget (PGB) of komt u hiervoor in aanmerking.  Informeer hiernaar bij uw zorgkantoor of kijk op de site www.pgb.nl. Vanuiit het PGB zijn er mogelijkheden de begeleiding te vergoeden.Om voor een PGB in aanmerking te komen wordt u en uw situatie beoordeeld en geindiceerd door het Centrum Indikatiestelling Zorg (CIZ) in uw regio. Ook het rugzakje biedt mogelijkheden.
Clienten dienen de rekeningen zelf aan mij te voldoen en zijn zelf verantwoordelijk voor het innen van vergoedingen bij hun zorgverzekeraar.